Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid

Hvorfor vælge en wellness-massage?

Der er utal af grunde til, hvorfor man skal få en massage, og wellness-massage er ingen undtagelse, da det er den mest behagelige og afslappende af slagsen.
Så hvis du ønsker forkælelse/selvforkælelse, afslapning samt et afbræk fra hverdagens mange gøremål, så skal du vælge en wellness-massage.
Du vil her opleve, hvordan din krop giver slip på de spændinger og stressede områder, som den kan have været igennem over tid.

 

Hvad er wellness-massage?

Ved denne type massage fokuseres der på de lange og bløde strøg, som har til formål at slippe ens spændinger, blødgøre muskulaturen og få kroppen til at slappe af.
Efterfølgende kan der arbejdes med udsatte og problematiske områder, som din krop skriger efter og få løsnet op i. Den er især god til at få kroppens alarmberedskaber såsom stress og angst til at forsvinde, da den optimere hele kroppens flow, hvilket kan mærkes psykisk.
Herigennem vil du opleve og fornemme, hvordan dine fysiske og især dine psykiske udfordringer blidt og nænsomt masseres væk.

 

Hvad er wellnes-massage?

Wellnes er velvære til krop og sind, som kommer til udtryk igennem massage, der kombinerer forskellige massageteknikker, så du får den bedste afslappende oplevelse.
Wellness-massage har sine udspring fra svenske massageteknikker og er særdeles kendt for at forbedre blodomløbet/blodcirkulation, hvilket også medvirker til at du føler dig som født på ny.
Denne type massage kan især anbefales til dig selv eller til en du holder af.