Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid

Døjer du med en skavank? Ønsker du det skal blive til en sportsskade?

Nej, det tænker jeg ikke, da det er det værste for en sportsudøver, at det bliver nødvendigt med at drosle ned eller starte forfra. Så tøv ikke med at få en sportsmassage, da det er nemmere og mere effektivt at tage det i opløbet, frem for at skulle løse problemet, når skaden er sket.

 

Eller er ønsket at optimere din restitution, performance og forebygge mod fremtidige skader?

Så skulle du vælge en sportsmassage hos KP Performance, da jeg ved ud fra erfaring og min egen hverdag, at kroppen skriger efter at blive løsnet op, da man ikke selv er i stand til det, ikke har evnerne og midlerne måske.

Så kan du med fordel bruge sportsmassage som forberedelse til din sport/aktivitet, restitution samt forebygelse af skader. Du behøver skam ikke at være topatlet for at modtage behandlingen – det er givende for både amatører og professionelle.

Denne type massage er specifikt til dig som dyrker meget sport eller har fået en skavank/sportsskade. Sportsmassage er en del af hverdagen hos atletiktræning, professionelles hverdag osv. Denne behandling retter sig mod muskler, der udsættes for stor stress og belastning, ofte til et punkt hvor man har overanstrengt musklerne eller senerne.

 

Hvordan virker sportsmassage?

Sportsmassage hjælper på muskelspændinger, øge mobiliteten og reducere risikoen for muskelsmerter og muskelhævelse, især i forbindelse med fysisk aktivitet i de forskellige sportsgrene.

Denne type massage afhjælper ikke kun skader, men den hjælper også til at nedsætte risikoen for akutte skader samt kronisk overbelastning forårsaget af slitage (tendonitis).
Regelmæssig massage sørger for, at musklerne holdes smidige og muskelvævet sundt, hvilket samtidig øger blodcirkulationen og er med til at hjælpe kroppens helbredende processer med at nedbryde arvæv og sammenvoksninger.

Som behandler vil jeg bruge en kombination af klassisk massage og dybdegående massage til at manipulere og rehabiliterer muskler, led, sener og ledbånd. Under behandlingen vil vi finde ud af, hvad der fungere bedst for dig og din krop, så du kan præstere på det bedst tænkelige niveau.