Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid

Mange sidder i dag på kontor

Som er den mest anstrengende arbejdsform i forhold til arbejdsstillinger, hvilket vi som menneske ikke er bygget til at være i over lang tid.

Derudover har vi også det mere fysisk præget arbejde såsom byggebranchen, industri og arbejdet med mennesker, hvor krop, muskler og led er udsat og belastet.

 

Vær god ved dig selv og din krop

Tag det i opløbet i stedet for at vente til det er for sent. Det er en yderst vigtig sætning både for dig selv først og fremmest og for mig som behandler.

Der er ingen undskyldninger for at tage til massør oftere. For der er ingen, der vil stå i den situation, hvor krop og sind ikke kan kompensere for ens travle hverdag og gøremål, så man i sidste ende ender med at have muskelsmerter, muskelspændinger og kroppen er i ubalance.

 

Hvorfor vælge en nakke, skulder, rygmassage?

Denne type massage er til dig, der trænger og som er helt spændt op i muskulaturen omkring ryg, nakke og skuldrene.

Til dette vil jeg gøre brug af bløde og lette strøg, for at varme muskulaturen op, så det føles behageligt og afslappende. Derefter vil jeg gå i dybden i muskulaturen for at løsne op med brug af forskellige massageteknikker og i samråd med dig korrigere min massage/behandling. Så vi ender med en afslappende, smertefri og en krop der er i balance.