Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid
Bestil tid

Hvad er Fysiurgisk- og helsemassage?

Denne type massage er en dybdegående massage, hvor jeg som massør tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket er meget effektiv mod smerter og spændinger.

Massagens fokus er på de dybe muskler og bindevævet i kroppen, og den anbefales som behandling til muskelspændinger. Dybe muskelspændninger samt stram muskulatur kan skabe ubalance i din krop og i dit bevægeapparat, hvilket kan give problematikker andre steder på kroppen.

Fysiurgisk- og helsemassage hjælper imod dybe- og overfladiske muskelspændninger, stram muskulatur og bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge andre problematikker. 

 

Hvorfor døje med muskelspændinger, muskelsmerter og ubalance i kroppen, når Fysiurgisk- og helsemassage hjælper på det

Manges hverdag er præget af dårlige arbejdsstillinger eller uvante bevægelser, hvilket ofte skaber muskelspændninger eller muskelsmerter, og det kan sidde i kroppen gennem lang tid. Det går hen og bliver en vane og ens dagligdag med dårlige arbejdsstilinger og forkerte bevægelser, som man ubevidst har tendens til at fortsætte. Det er derfor naturligt, at spændingerne ikke går væk, dog ender de med at ophobe sig gradvist over tid, hvilket skaber smerter i muskulaturen.

Man har ubevidst en tendens til at spænde op, når man har ondt, og derfor prøver man at undgå de smertefulde områder. Herved dannes en “ond cirkel”, hvor muskulaturen bliver mere og mere spændt, og da man forsøger undgå af bruge dem, kompensere man andre steder i kroppen, hvor der således også kan forekomme spændinger.

Du vil igennem en fysiurgisk- og helsemassage opnå øget blodgennemstrømning, øget bevægelighed, aftagende ømhed og smerter, få styrket immunforsvar og nedsat blodtryk. Denne massageform behandler det område, hvor symptomerne udspringer fra. Alle disse faktorer er med til at hjælpe på muskelspændinger, muskelsmerter samt give en bedre følelse i kroppen. 

 

Afbræk fra den travle hverdag

Vi lever i en tid, hvor hverdagen består af spændende, fleksible arbejdsvilkår og travle perioder, men det fører mange gange i den hurtige hverdag til øget træthed og til tider stresset momenter.

En fysiurgisk- og helsemassage kan afhjælpe disse faktorer ved at få løsnet op i kroppen, dens muskler og påvirke din hormonsystem positivt. Når man får massage, så udløses dopamin og serotonin, mens produktionen af stresshormonet kortisol mindskes.  Denne kombination har vist sig, at det vil forbedre din søvn og mindske træthed i dine vågne timer.